Bekijk zeker eens onze Facebook pagina!

Label Jeugdvriendelijke Tennisclub

Label Jeugdvriendelijke Tennisclub

 T.C. TOBIAS behaalde het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub 2019'! Aan de hand van de rapportering en de evaluatie via Elit hebben wij kunnen vaststellen dat jouw club aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet...

Lees meer

Nieuwsbrief - lidgeld 2019

Beste Tobiasser Kijk je ook al uit naar het nieuwe tennisseizoen? Wij zijn in elk geval al volop bezig met de voorbereiding ervan. We doen er alles aan opdat je...

Lees meer

Start to Tennis 2019

Start to Tennis 2019

    SPEEL TENNIS IN 10 WEKEN !!!!   SLECHTS € 95 !!! Toegankelijk voor iedereen 10 tennissessies van 1 uur TennisVl-lidkaart en –verzekering inbegrepen Gratis te gebruiken tennisracket en – ballen Inclusief terreinhuur buitenterreinen Gediplomeerde lesgever                  Je hebt enkel sportieve...

Lees meer

Sponsorinfo- en voorwaarden 2019

U kent ongetwijfeld TC Tobias. Wij zijn een boeiende en bloeiende tennisclub met momenteel ongeveer 200 leden. Naast het organiseren van tal van recreatieve activiteiten nemen we als club ook deel aan de interclubcompetitie van de TennisVlaanderen en dit zowel voor de volwassenen als voor de jeugd.

En samen met de Tennisschool Aalter zorgen wij het ganse jaar door voor tennisopleiding aan volwassenen en jeugd.

Maar het runnen van een tennisclub kunnen wij uiteraard niet alleen. We hebben hierbij ook financiële steun nodig en daarbij kan u ons helpen door middel van sponsoring.

Voor slechts € 250.00 sponsoring sluiten we één persoon gratis aan als volwaardig lid. 

In ruil hiervoor bieden we een prominente en permanente aanwezigheid van uw bedrijfslogo of bedrijfsidentificatie in ons clubhuis, een bijkomende reclame voor uw bedrijf ter gelegenheid van bijzondere activiteiten, een duidelijke en opvallende aanwezigheid op onze website en, indien u dit wenst, een link van onze clubwebsite naar uw eigen website.

Indien u ons onder deze voorwaarden wenst te steunen, kan uw bijdrage gestort worden op het rekeningnummer BE09 0018 0144 1257 van TC Tobias. U kan ook contact opnemen met Magda Van De Walle voor bijkomende info of andere afspraken.

Na de storting van de sponsoring - waarvoor nu reeds onze oprechte dank -  bezorgen we U uiteraard een factuur als bewijs van uw betaling.