Bekijk zeker eens onze Facebook pagina!

Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

MAATREGELEN CORONAVIRUS UPDATE 03/11/2020 Ondertussen kregen we via de FAQ's ook meer duidelijkheid over de mogelijkheid tot outdoor dubbelspel en lessen voor +12 jarigen. Concreet betekent dit dat het volgende alsnog toegestaan wordt voor...

Lees meer

Label Jeugdvriendelijke Tennisclub

Label Jeugdvriendelijke Tennisclub

 T.C. TOBIAS behaalde het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub 2020'! Aan de hand van de rapportering en de evaluatie via Elit hebben wij kunnen vaststellen dat jouw club aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet...

Lees meer

Nieuwsbrief - lidgeld 2020

Beste Tobiasser Kijk je ook al uit naar het nieuwe tennisseizoen? Wij zijn in elk geval al volop bezig met de voorbereiding ervan. We doen er alles aan opdat je...

Lees meer

Interclub

 

TC Tobias neemt al jaren met verschillende ploegen deel aan de gewestelijke interclub en jeugdinterclub.

Voor sommigen is dit reeds een jaarlijkse traditie, voor anderen is dit nieuw, daarom een woordje uitleg.

Deze competitie, zowel voor volwassenen als voor de jeugd, wordt ingericht door TennisVlaanderen en loopt van half april tot eind mei.

Dit geeft jullie de kans om eens tegen een andere club te spelen en na de matchen gezellig te verbroederen en na te praten bij een gezellige maaltijd. Er worden steeds enkele matchen thuis en op verplaatsing gespeeld.

Er wordt in verschillende afdelingen en categorieën gespeeld (volgens de officiële enkel-klassementen). Voor een volledig overzicht hiervan kan je terecht op de site van TennisVlaanderen.

De volwassenen spelen op zaterdag of zondag , de jeugd speelt op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag.

De eindronde met de beste ploegen uit de poules volgt de weken volgend op de gewestelijke rondes.

Inschrijvingen voor de interclub moeten binnen zijn vóór 15 januari 2020. Gelieve bij inschrijving te vermelden of je "vast" (dus elke week) kan spelen of als "reserve" wil inschrijven en eventueel de ploeg of reeks waarin je wil meedoen. Dit zal helpen bij de samenstelling van de ploegen.

Wie interclub wenst te spelen: hou er rekening mee dat de inschrijvingen voor de interclub afgesloten worden op 01 februari en dat alleen diegenen die hun lidgeld ook effectief betaald hebben op de lijsten kunnen vermeld worden.

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, kan je contact nemen met onze interclubverantwoordelijke Karin Steyaert (info.tctobias@gmail.com).     

Voor de volledige wedstrijdkalender kunt u terecht op www.tennisvlaanderen.be.