Bekijk zeker eens onze Facebook pagina!
Warning: Parameter 2 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /customers/b/3/9/tctobias.be/httpd.www/templates/test/html/modules.php on line 63 Warning: Parameter 3 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /customers/b/3/9/tctobias.be/httpd.www/templates/test/html/modules.php on line 63

Label Jeugdvriendelijke Tennisclub

Label Jeugdvriendelijke Tennisclub

 T.C. TOBIAS behaalde het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub 2021'!                              81

Lees meer
Warning: Parameter 2 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /customers/b/3/9/tctobias.be/httpd.www/templates/test/html/modules.php on line 63 Warning: Parameter 3 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /customers/b/3/9/tctobias.be/httpd.www/templates/test/html/modules.php on line 63

 

TC Tobias neemt al jaren met verschillende ploegen deel aan de gewestelijke interclub en jeugdinterclub.

Voor sommigen is dit reeds een jaarlijkse traditie, voor anderen is dit nieuw, daarom een woordje uitleg.

Deze competitie, zowel voor volwassenen als voor de jeugd, wordt ingericht door TennisVlaanderen en loopt van half april tot eind mei.

Dit geeft jullie de kans om eens tegen een andere club te spelen en na de matchen gezellig te verbroederen en na te praten bij een gezellige maaltijd. Er worden steeds enkele matchen thuis en op verplaatsing gespeeld.

Er wordt in verschillende afdelingen en categorieën gespeeld (volgens de officiële enkel-klassementen). Voor een volledig overzicht hiervan kan je terecht op de site van TennisVlaanderen.

De volwassenen spelen op zaterdag of zondag , de jeugd speelt op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag.

De eindronde met de beste ploegen uit de poules volgt de weken volgend op de gewestelijke rondes.

Inschrijvingen voor de interclub moeten binnen zijn vóór 15 januari 2020. Gelieve bij inschrijving te vermelden of je "vast" (dus elke week) kan spelen of als "reserve" wil inschrijven en eventueel de ploeg of reeks waarin je wil meedoen. Dit zal helpen bij de samenstelling van de ploegen.

Wie interclub wenst te spelen: hou er rekening mee dat de inschrijvingen voor de interclub afgesloten worden op 01 februari en dat alleen diegenen die hun lidgeld ook effectief betaald hebben op de lijsten kunnen vermeld worden.

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, kan je contact nemen met onze interclubverantwoordelijke Karin Steyaert (info.tctobias@gmail.com).     

Voor de volledige wedstrijdkalender kunt u terecht op www.tennisvlaanderen.be.

 

 

Ook tijdens de winter ligt onze interclubwerking niet stil: dan nemen we deel aan de winterinterclub (voor volwassenen) op zaterdagavond. Meestal zijn er 5 of 6 ontmoetingen (éénmaal per maand) en is er ook een afsluitingstornooi waarbij spelers van alle clubs tesamen matchen spelen.

Dit jaar nemen naast TC Tobias volgende ploegen deel: Lovendegem, TC Eleven, TC Nobel en Centercourt Ruiselede.

Kalender:

9 oktober   TC Eleven - TC Tobias

6 november TC Tobias - TC Nobel

27 november TC Tobias - CC Ruiselede

22 januari   TC Lovendem- TC Tobias

19 februari   TC Tobias - CC Ruiselede (mixed)

12 maart    TC Eleven - TC Tobias (mixed)

26 maart    afsluiter

Er wordt gespeeld in twee shifts van 1u40min op 3 terreinen vanaf 19uur. Per shift wordt er een dubbel dames, dubbel heren en dubbel gemengd gespeeld.

De ploegverantwoordelijken zijn Karin Steyaert (dames) en Jan Vrient (heren).

Wil je eens meespelen? Stuur dan een mailtje naar  karin.infocomputers@gmail.com met de data waarop je beschikbaar bent.

 Op deze dagen is terrein 4 niet bezet en kan dit afgehuurd voor vrije spelers. Wie wil spelen kan dit vooraf laten weten aan Karin.

Veel speelplezier!